חמאת אגוז שיאה 100% טהורה גולמית וטבעית היא בעלת מרקם מעט גרגרי שנמס רק במגע, היא כבדה ודחוסה בדומה למרצפן גולמי, צבעה צהבהב-בננה נוטה לירקרק, לעתים לא הומוגני לרוב, חמאת שיאה משמש קוסמטולוגיה, בבית או בייצור תעשייתי של מסכות, קרמים, שמפו, סבונים, ומוצרי קוסמטיקה רבים אחרים
אפילו שימוש במוצרים מסוימים המכילים רק אחוז קטן יותר של חמאת שיאה עלול להוביל לאקנה בטמפרטורה של 35 מעלות היא הופכת לשמן טהור צלול ונוזלי

בנות ובני המקום אף משלבים את חמאת אגוז השיאה בטקסי הודיה מקודשים שהם עורכים.

5
טיפוח הגוף: חמאת שיאה
נסו להוסיף לשמן השיאה שמן חוחובה ותוכלו ליהנות מהמוצר המושלם להחלקת עור הבטן
חמאת שיאה לפנים שלך: יתרונות לעור הפנים וכיצד להשתמש בו
הכול אודות חמאת שיאה
לכן המוצר המתקבל באמצעים תעשייתיים שונה מהטבע בגוון בהיר יותר ובהיעדר ניחוח מסוים
שימו לב לפני שליחת המוצר בחזרה יש ליצור קשר עם שירות הלקוחות ראיתי רק הפניה ל-, אך הייתי רוצה לדעת אם יש עוד אופציות, בחנויות וכדומה
טלפון- , בכל עניין דחוף הרגישו בנוח לשלוח לנו הודעה- מהשומן הזה מייצרים חמאת שיאה, אשר לה יתרונות טיפוח נהדרים לגוף ולשיער

שיאה מגנה לא רק מפני השמש, אלא גם מפני כוויות קור של העור בטמפרטורות תת אפס.

חמאת שיאה: חמאת שיאה גולמית
יחד עם זאת, אף קוסמטיקאית אחת לא תאמר כי תכונות חמאת השאה נחקרו במלואן
8 יתרונות טיפוח של חמאת שיאה טהורה
אבל גם לקחתי את העסק לספרד וזה עבד, לא נשרפתי, וזה יותר נעים ומרגיש יותר טוב מלשים מסנני קרינה מגעילים
חמאת שיאה: חמאת שיאה גולמית
מחממים אפונה קטנה בכפות הידיים למצב נוזל ועסות את כל האזורים הפעילים של הפנים, שבהם אדמומיות או קילוף מופיעים לעתים קרובות יותר
תכונות מרגיעות שמני אגוזי העץ העשירים בחמאת שיאה יכולים לספוג את עורכם, ליצור מחסום חלק ורך החותם לחות האגוזים הללו נקטפים ועוברים תהליך של כתישה ובישול על מנת לחלץ מהם את השומן הטבעי שלהם
הדומה ביותר לאלון, עץ זה בסביבתו הטבעית נמצא לעיתים קרובות בסוואנה של סנגל או ניגריה חמאת אגוז השיאה נספגת לעומק העור בתהליך של כמה דקות

למה קוראים לה חמאה, אם היא בכלל צמחית? את הבקבוק ואת המברשת מתחת לפגר הישן יש לרחוץ היטב בסבון ובמים חמים ומיובשים.

20
חמאת שיאה +OS
שימו לב: כל הכתוב כאן על סגולות המרפא של חמאת אגוז שיאה - מתייחס אך ורק לחמאת אגוז שׁיאה 100% טהורה, טבעית, אורגנית, גולמית, המופקת בכבישה קרה, לא מסוננת, ללא כל תוספות; חמאת אגוז שיאה שמקורה באזור גיאוגרפי אופטימלי במערב אפריקה, מעצי אגוז קריטה וָתיקים שגדלים פרא ומפירות משובחים; חמאת אגוז שיאה שמיוצרת בידע עתיק בידיים אוהבות ומיומנות של נשים, בתהליכים מסורתיים שהם עדינים וארוכים, השומרים על סגולות המרפא הטבעיות של אגוזי השיאה
חמאת שיאה לפנים שלך: יתרונות לעור הפנים וכיצד להשתמש בו
זו השכבה העליונה, נלקח מן מרק מקורר, הוא שמן המפורסם
חמאת שיאה
חמאת שיאה אורגנית טהורה היא לבנה, לא מסריחה בכלל ולא יקרה יותר משמנים אחרים כמו חוחובה, נבטחיטה, קוקוס